Közlemény

Termékvisszahívás (FE-08/ÉÁO/01413-3/2021, Kim 1l-es kiszerelés 20210211 gyártási dátum)

2021-08-24 13:14:00
Tisztelt Partnerünk!

A 2021.02.11. gyártási dátummal jelölt Kim fertőtlenítő mosogatószer 1 literes kiszerelését elővigyázatossági okból visszahívjuk.

Amennyiben a visszahívott termék megtalálható raktáradban díjmentesen kicseréljük egy másik gyártási tételből származó termékre. A termék cseréjére vállalatunk telephelyén van lehetőség személyesen vagy a termék visszajuttatásával.


A visszahívás oka
A Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya az egyik felhasználónknál talált Kim fertőtlenítő kézi mosogatószer 1 literes kiszerelésű 2021.02.11. gyártási dátumú terméket bevizsgálta és nem találta megfelelőnek a baktericid hatását így ezt a gyártási dátumú Kim felhasználását az élelmiszeripar területén megtiltotta.

Megjegyzés
Az adott tétel gyártásakor - mint ahogy minden gyártás esetén - annak egyliteres kiszerelésből vett mintáját akkreditált laboratóriumban bevizsgáltattuk és megfelelt a termék baktericid hatása.
A vizsgálatról jegyzőkönyvvel rendelkezünk.
A hatóság felé a tájékoztatást és a fellebbezést megtettük, így várhatóan rövid időn belül a hatóság a határozatot saját hatáskörében eljárva vissza fogja vonni.

További információkért keresd a 06-20-342-9591 számon Deák Csabát.

Köszönjük megértésedet, együttműködésedet és elnézést a kellemetlenségekért.

Így állunk a költözéssel

2020-01-13 09:57:00
Először is sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Másodszor sokan láthattátok már, hogy irodánk teljes egészében átköltözött új telephelyünkre.
Az általunk vásárolt üzemcsarnok átalakítása folyamatban van. A mintegy 1400 nm-es csarnok teljes szigetelése hamarosan elkészül, az üzemterületet műgyanta bevonattal láttuk el, minden ablakát korszerű műanyag ablakokra cseréltük, valamint falait elkezdtük építeni. A teljes csarnok LED világítást kap, a gépészet mintegy fele készült el ezidáig.
Optimista számításainkat sikerült keresztülhúznia a bürokráciának és az építőipari munkaerőhiánynak. Az októberi költözés helyett inkább a február végi időpont kezd kirajzolódni.

Az áruátvétel továbbra is a régi, Margit utcai helyen történik.


Addig is köszönjük együttműködésedet a zökkenőmentes telephelyi áruátvételt illetően.