Nyári leállás: 2024.07.22-től 2024.07.26-ig ZÁRVA tartunk. Rendelések feldolgázásának első napja: 2024.07.29

Cégismertető

A Clean Center Kft. fertőtlenítő-és tisztítószerek gyártásával és fejlesztésével a hazai higiénia piac meghatározó szereplője. Közvetve találkozhatsz fertőtlenítő-és tisztítószereinkkel éttermek, vendéglátóegységek, hotelek, óvodák, iskolák, kórházak mosdóiban, konyháiban. Higiéniai termékeink jelen vannak éltedben. Ott vagyunk, mikor kedvenc éttermedben tiszta tányérodra feltálalják vacsorád, mikor egy vendéglátóegységben tiszta üvegpoharadba kitöltik kért italod, vagy mikor megmosod kezed.

Küldetésünk fertőtlenítéssel megelőzni a fertőzéseket. Fertőtlenítőszereinkkel láthatatlan védelmet nyújtunk Neked, családodnak, gyermekeidnek. Tisztítószereinkkel a takarítás folyamatát egyszerűsítjük, rövidítjük, spórolva az időddel, növelve a takarítás hatékonyságát. Célunk biztonságot nyújtani munkahelyeden ahol dolgozol, iskolában, ahol tanulsz, tömegközlekedésen, ahol utazol, közvetett és közvetlen környezetedben. Vegyszereink biztosítják az intézmények gyors és hatékony tisztítását. A takarítás célja nem kizárólag higiénia, a tiszta környezet harmóniát, nyugalmat teremt, amely mind munkavégzés mind az élet számos területén kiemelt fontossággal bír.

Célunk megvalósítása érdekében több, mint 100 saját fejlesztésű termékünkkel vagyunk jelen a higiénia piacán. Helytállásunkat mi sem bizonyítja jobban, mint termékeink életkora. Hiszen legtöbb vegyszerünk már „felnőtt” korba lépett. A hírnevünk alapjául szolgáló "Urania" kétfázisú kézi fertőtlenítő mosogatószerünk egyike volt legelső vegyszereinknek, amely kiválóságának eleget téve a mai napig termékpalettánk élén áll. A csaknem 20 év alatt bizonyította rátermettségét, megfelelt és megfelel az egyre inkább szigorodó törvényi előírásoknak. Többéves fejlesztéseink eredményeként a gépi mosogatás területén is a legjobbnak bizonyultunk, szervizesek kedvencei lettünk. Vegyszereink nem okoznak elváltozást a mosogatógépekben, megfelelő használat esetében a legkevésbé agresszív, de mégis gyors és hatékonyt megoldást szolgálnak a mosogatások során. Termékeink igényekhez való alakításának köszönhetően, amelyet a korábbi években alkalmazott üzletkötői tevékenységünk is szolgált, vegyszereink iránti érdeklődés folyamatos növekedést mutat.

Üzemünk a növekvő igények kielégítése érdekében folyamatos fejlesztési programon megy keresztül. Egyedileg gyártott keverő berendezéseink, gyártósoraink egyedi igényekhez való gyors alkalmazkodást tesznek lehetővé, gyorsaságot, pontosságot, hatékonyságot biztosítanak. Egyidejűleg 20.000 liter terméket tudunk gyártani. Egy 7500, egy 6500, három 2000 literes keverő gépünk, és egy 200 literes gyors-keverőnk áll rendelkezésünkre. A termékek letöltéséért nagy és kis kiszerelésű töltősoraink felelnek. 5-22 literes kiszerelések esetében a nagy, 0,5-1 literes termékek esetében a kis kiszerelésű töltőgép automata üzemmódban tölti a kannákba, flakonokba a vegyszereket, melyek automata címkézése és dátumozása után raktárunkba kapnak átmeneti helyet. Kis kiszerelések esetében a csomagolást is gépek végzik. Termékeink magas minőségét a fordított ozmózis rendszerű, teljesen automata komplett vízkezelő rendszerünknek is köszönhetjük, amely 1000 liter/óra teljesítménnyel kiváló, megközelítőleg. 20 µS (microsiemens) / cm vizet tud előállítani. A berendezés komplett vízkezelő rendszert alkot a mechanikai előszűrővel, a Birm töltetű vastalanítóval, az aktívszén szűrővel, az ikeroszlopos automatai vízlágyítóval, 1000 liter/óra teljesítményű fordított ozmózisos berendezéssel, az UV csírátlanítóval és a 4000 literes puffertartállyal.

Saját, az ISO-val azonos minőségbiztosítási rendszert alakítottunk ki, amelyet 2017-ben az ISO minőségirányítási rendszer bevezetésével tökéletesítettünk. 2017. március 14-től az EN ISO 14001:2015 és az EN ISO:9001:2015 számú szabvány követelményei teljesülnek vállalatunknál. Az üzleti folyamataink szabályozásánál csökkentjük reklamációk számát, úgy termékminőség, mint szállítási pontosság szempontjából. Üzleti és gyártási folyamatainkat saját kézben tartjuk, az esetleges hibákat lehető leggyorsabban kezelése érdekében. A magas minőségi szint elérése és fenntartása céljából a folyamatokba automatizálásuk mellett további ellenőrzési pontokat építünk be.

CRM rendszerünk lehetővé teszi a kereskedelmi folyamatok követését, a folyamatos kapcsolattartást és az információk azonnali elérhetőségét. Partnereink részére kiemelt figyelmet biztosítunk legyen szó e-mailes, telefonos vagy személyes megkeresésekről. Beazonosításukat követően azonnali ügyfélkövetés lehetséges beleértve az érintett forgalmát, kedvezményeit, termékstatisztikáját vagy a valaha felmerült összes kérdését.

Pénzügyeink pontos kezelése és nyilvántartása óriási előnyünk. Partnereink részére online heti pénzügyi értesítőket biztosítunk, támogatva közös munkánk, együttműködésünk. Nyitott számláik online felületen is elérhetőek, amelyeket közvetlenül weboldalunkon tekinthetnek meg.

Készletgazdálkodási rendszerünk sikere a megfelelő készletszint megállapításán alapszik, biztonsági készletünk tartósan nem süllyed a minimális készletszint alá. Gazdálkodási tevékenységünket koordináló üzleti tervünkkel határozzuk meg a különböző készletféleségenkénti összetételt. Készlettervünk az értékesítési tervünkkel való összehangoltságával fogyasztói igényeket vesz figyelembe. Célunk a kapacitás optimális kihasználása, a felesleg elkerülése.

Áruforgalmunk tekintetében a gyors forgási sebesség dominál, így felhalmozódás fogalmát nem ismerjük. Országos viszonteladói hálózatunknak jóvoltából hazánk egész területéről rendelik termékeinket, amelyeket szerződött partnereink teljesítenek. Kiszolgálásunk színvonalát emeli a megrendelések teljesítésének gyorsabb kivitelezése. Minőségbiztosítási szempontok figyelembevételével kizárólag webes felületünkön beérkező rendeléseket dolgozzuk fel, amellyel biztosítjuk vásárlóink, vevőink, partnereink számára a pontosságot, a nyomonkövethetőséget és mindenekelőtt a gyorsaságot. A hivatalos rendelés beérkezését követően egy számla elkészítése kevesebb, mint két percet vesz igénybe (nyomtatással, aláírással együtt). Igény esetében raktárunk előre, raklapra , fóliázva, szállítható állapotba készíti elő az árut. A hozzánk érkező szállítóknak nem kell hosszú ideig sorban állni, várni, míg a számlák elkészülnek. Méretünkhöz képest az egyik legpontosabb vállalat vagyunk, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint partnereink véleménye és referenciáink.